Referenssit

 Asiakassuhteemme ovat pitkäaikaisia ja kestäviä.

Aloitin apteekkarina Palokassa syksyllä 2004. Aika pian aloittamisen jälkeen Mirja Alaniemi otti yhteyttä. Sovimme tapaamisessamme yhdestä henkilöstön kehittämisprojektista. Nyt on vuosi 2015 ja olen koko Palokassa oloni aikana tehnyt yhteistyötä Mirjan kanssa. Olemme rakentaneet yhdessä henkilökunnan kanssa arvot , missiot, visiot ja rakentaneet Palokan Apteekin laatujärjestelmän. Mirja suorittaa säännöllisesti apteekimme henkilöstökyselyt työtyytyväisyydestä ja käytämme itsehoidon laatumittarina Mirjan yrityksen haamuasiakastutkimuksia. Mainitakseni vain osan yhteisistä projekteista. Ilman Mirja tukea ja ammattitaitoa emme olisi saaneet näitä asioita tehdyksi.

Klaus Lindqvist Palokan Apteekin apteekkari

 

Kehittämiseen julkista rahoitusta

Asiakkaamme ovat saaneet kehitysprojekteihinsa myös julkista rahoitustukea mm. eri alueiden ELY-keskuksilta. Merkittävin hanke on ollut Tykesin10 pohjoissuomalaisen apteekin yhteinen kehittämisohjelma OLEUM. Tykes valitsi projektin palvelualan case-esimerkiksi. Proviisori Elina Järvenpää teki OLEUM-projektista PD-projektityön.

Pohjois-Savon ELY-keskus rahoitti kolmen savolaisen apteekin yhteistä kehittämisprojektia, lue lisää.

Kehittämistyöstä lehdissä

Apteekkari -lehdissä, numeroissa 7-8/2011 – 6/2012, oli apteekkien laatutyötä käsittelevä artikkelisarja, jossa apteekit kertoivat omasta laatutyöstään. Artikkelien lähes jokainen apteekki on asiakkaamme.

Sosiaali- ja terveydenhuollon sektorille keskittyneen Qualitor Oy:n asiakaslehdessä 1/2012 oli Muhoksen apteekin kehittämisestä kertova artikkeli. Aloitimme apteekin kanssa yhteistyön vuonna 2007.

Akaan Apteekin laatutyöstä kerrottiin Labqualityn Qualification -palveluiden asiakaslehdessä 1/2015, sivuilla 10 ja 11